Bug 16885 - Cannot print with Canon BJ-200e
Cannot print with Canon BJ-200e
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: printtool (Show other bugs)
6.2
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Crutcher Dunnavant
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-08-24 12:52 EDT by David Edelstein
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-09-11 12:31:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Edelstein 2000-08-24 12:52:09 EDT
I have tried to configure my Canon BJ-200e b&w bubblejet printer to work with printtool. It continues to print two pages of garbage (words like 
"root" and "test page" placed randomly and spaced erratically across the page) before whatever page I am actually trying to print, either with 
ASCII and Postscript test pages or with other documents I've tried to print.

I used various filters, including all the Canon filters (which includes a filter for the BJ-200, but not the BJ-200e), and the basic HP deskjet filter, 
and all the options in the filter, to correct the printing problem. I followed all directions from Redhat tech support, and they finally said I had to 
report this to bugzilla.
Comment 1 Crutcher Dunnavant 2000-09-11 12:31:24 EDT
Ick.
Sorry, but I gotta ask (sorry, as TS probably already asked you this):

a) Did you try the generic PostScript filter?
b) Did you delete the printer in printtool, delete it's spool directory in
/var/spool/lpd, and THEN re-add the printer?
c) Is this a local, or a network printer?

Thanks

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.