Bug 1697909 - [RHEL7.7] Failed to start udev Wait for Complete Device Initialization.
Summary: [RHEL7.7] Failed to start udev Wait for Complete Device Initialization.
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: systemd
Version: 7.7
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
high
Target Milestone: alpha
: ---
Assignee: Michal Sekletar
QA Contact: Frantisek Sumsal
URL:
Whiteboard:
: 1698826 1702867 (view as bug list)
Depends On:
Blocks: 1670353
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-04-09 09:44 UTC by guazhang@redhat.com
Modified: 2019-09-05 13:15 UTC (History)
12 users (show)

Fixed In Version: systemd-219-65.el7
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-08-06 12:43:57 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2019:2091 None None None 2019-08-06 12:44:19 UTC
Red Hat Bugzilla 1698826 None None None 2019-10-21 18:23:21 UTC
Red Hat Knowledge Base (Solution) 4384571 None None None 2019-09-05 13:15:17 UTC

Internal Links: 1698826

Description guazhang@redhat.com 2019-04-09 09:44:05 UTC
Description of problem:
install RHEL7.7 OS to HPE Gen10 server, will hung up at install process and prompt Failed to start udev Wait for Complete Device Initialization.   

Version-Release number of selected component (if applicable):
RHEL-7.7-20190403.0 Server x86_64

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. install RHEL-7.7-20190403.0 Server x86_64 
2.
3.

Actual results:
install process hung up

Expected results:
install successful

Additional info:



] A start job is running for udev Wai...Initialization (1min 59s / 3min)   
[     
*      
*   
    
*     
] A start job is running for udev Wai...ice Initialization (2min / 3min)   
[      
*      
*   
    
*    
] A start job is running for udev Wai...ice Initialization (2min / 3min)   
[      
FAILED   
] Failed to start udev Wait for Complete Device Initialization.  
See 'systemctl status systemd-udev-settle.service' for details.  
         Starting Activation of DM RAID sets...  
[    

beaker job
https://beaker.engineering.redhat.com/recipes/6720205#tasks

console log 
http://beaker-archive.host.prod.eng.bos.redhat.com/beaker-logs/2019/04/34631/3463197/6720205/console.log

Comment 12 Jiri Konecny 2019-04-29 08:51:09 UTC
*** Bug 1702867 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 14 Michal Sekletar 2019-05-01 17:35:35 UTC
*** Bug 1698826 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 15 Lukáš Nykrýn 2019-05-02 08:40:22 UTC
fix merged to staging branch -> https://github.com/lnykryn/systemd-rhel/pull/331 -> post

Comment 16 Lukáš Nykrýn 2019-05-02 11:20:22 UTC
fix merged to staging branch -> https://github.com/lnykryn/systemd-rhel/pull/333 -> post

Comment 21 errata-xmlrpc 2019-08-06 12:43:57 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2019:2091


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.