Bug 16983 - Could not specify 32 mit 1280x1024 with Rage Pro
Could not specify 32 mit 1280x1024 with Rage Pro
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Trond Eivind Glomsrxd
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-08-26 09:42 EDT by Gene Czarcinski
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-30 11:39:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gene Czarcinski 2000-08-26 09:42:30 EDT
I successfully did a TUI harddisk install of rc2.  This system has a ATI
Rage Pro with 8MB video ram  and sucessfully runs 1280x1024 in 32bit mode.

However, the installer would not let me specify 24bit 1280x1024 or
1024x768.  I finally got it to accept 16bit 1280x1024.
Comment 1 Michael Fulbright 2000-08-29 12:26:56 EDT
This is actually a Xconfigurator problem.
Comment 2 Trond Eivind Glomsrxd 2000-08-30 11:39:01 EDT
What happens when running it (Xconfigurator) manually?
Comment 3 Gene Czarcinski 2000-09-01 03:24:31 EDT
works fine outside of anaconda.

At this point in the cycle of testing, I am close this as ??.
Comment 4 Trond Eivind Glomsrxd 2000-09-06 12:10:29 EDT
The tui installer just runs Xconfigurator, so it should work now...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.