Bug 17 - HD installation / directory with installation files
Summary: HD installation / directory with installation files
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 5.2
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1998-11-10 06:14 UTC by thunderball
Modified: 2008-03-06 19:57 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1998-11-17 19:12:10 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description thunderball 1998-11-10 06:14:02 UTC
I've copied base and RPMS directory to \RedHat\ on a
FAT16/FAT32 Partition (I've tried both).
During installation: After entering the path where to find
the installation files and the Partition - the install prog
claims it does not find the file install3.tr.
The problem is that the install prog does not search in
\RedHat\base but in /tmp/rhmask/../RedHat/base (or a little
bit different). This is not too severe, but after that the
install prog does not find the directories for installation.
Thus an installation is not possible.

Comment 1 eth1 1998-11-17 01:36:59 UTC
Same problem down here.

Comment 2 Jack A. Bashor 2003-08-01 15:35:35 UTC
I have been trying to update my Red Hat Linux 8 with the Red Hat Network, and
keep getting this message.  Is there any way that this can be fixed?  Just to
let you know, I am running a dual hard drive configuration.  On the first hard
drive, I have Microsoft Windows 98 SE, and on the second hard drive, I have Red
Hat Linux 8.  I recently had to rebuild both systems due to a WinPoEt software
difficulty with Win98 SE.  I have installed Red Hat Linux before, done the Red
Hat Network, and never had any troubles like this.  Just the other day when I
tried to update the Red Hat Linux 8 through the Up2Date, I had another related
problem.  I usually check all when I do the update.  I got an error that it was
having troubles with the Canna server.  So, I didn't check the boxes for the
Canna server today, and got this error 17.  


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.