Bug 170223 - autophoto stuff is broken (again)
autophoto stuff is broken (again)
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-volume-manager (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Zeuthen
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-10-09 08:02 EDT by Daniel Malmgren
Modified: 2013-03-05 22:44 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-09-27 05:14:10 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Daniel Malmgren 2005-10-09 08:02:41 EDT
Description of problem:
When I plug in my usb camera it gets mounted, but then nothing else happens.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Plugin in camera containing photos
Actual results:
[$] gnome-volume-manager
manager.c/567: setting[0]: bool: autobrowse = 0
manager.c/567: setting[1]: bool: autoburn = 0
manager.c/562: setting[2]: string: autoburn_audio_cd_command = nautilus
--no-desktop burn:
manager.c/562: setting[3]: string: autoburn_data_cd_command = nautilus
--no-desktop burn:
manager.c/567: setting[4]: bool: autoipod = 0
manager.c/562: setting[5]: string: autoipod_command =
manager.c/567: setting[6]: bool: automount_drives = 1
manager.c/567: setting[7]: bool: automount_media = 1
manager.c/567: setting[8]: bool: autophoto = 1
manager.c/562: setting[9]: string: autophoto_command = /usr/local/bin/ft
manager.c/567: setting[10]: bool: autopalmsync = 0
manager.c/562: setting[11]: string: autopalmsync_command = gpilotd-control-applet
manager.c/567: setting[12]: bool: autoplay_cda = 0
manager.c/562: setting[13]: string: autoplay_cda_command =
manager.c/567: setting[14]: bool: autoplay_dvd = 0
manager.c/562: setting[15]: string: autoplay_dvd_command =
manager.c/567: setting[16]: bool: autoplay_vcd = 1
manager.c/562: setting[17]: string: autoplay_vcd_command = totem %d
manager.c/567: setting[18]: bool: autopocketpc = 0
manager.c/562: setting[19]: string: autopocketpc_command = multisync
manager.c/567: setting[20]: bool: autoprinter = 1
manager.c/562: setting[21]: string: autoprinter_command = gnome-printer-add hal://%h
manager.c/567: setting[22]: bool: autorun = 0
manager.c/562: setting[23]: string: autorun_path = .autorun:autorun:autorun.sh
manager.c/562: setting[24]: string: eject_command = /bin/eject %d
manager.c/2005: mount_all: mounting /dev/hda1
manager.c/1215: mounting
manager.c/701: executing command: /bin/mount /dev/hda1
manager.c/2005: mount_all: mounting /dev/hda6
manager.c/1215: mounting
manager.c/701: executing command: /bin/mount /dev/hda6
mount: enligt mtab är /dev/hda6 redan monterat på /
montering misslyckades
mount: kan inte hitta /dev/hda1 i /etc/fstab eller /etc/mtab
manager.c/1714: Device added:
manager.c/1714: Device added:
libhal.c 1083 : wrong reply from hald.  Expecting an array.
manager.c/1714: Device added:
manager.c/1714: Device added:
manager.c/1714: Device added:
manager.c/1534: not a mountable volume:
manager.c/1714: Device added:
manager.c/1565: Changed: /dev/sda1
manager.c/1215: mounting /org/freedesktop/Hal/devices/volume_part1_size_65507840...
manager.c/701: executing command: /bin/mount /dev/sda1

Expected results:
In my case the program /usr/local/bin/ft should be started

Additional info:
I don't know exactly when this stopped working, but it did work a couple of
weeks ago.
Comment 1 Daniel Malmgren 2006-09-27 05:14:10 EDT
No idea what this was about. Since nobody has commented it for ages, I'll simply
close it as WORKSFORME...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.