Bug 1702480 - Content of some widget disappears when changing user's Timezone
Summary: Content of some widget disappears when changing user's Timezone
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Appliance
Version: 5.10.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium
Target Milestone: GA
: 5.10.4
Assignee: Yuri Rudman
QA Contact: Jaroslav Henner
Red Hat CloudForms Documentation
URL:
Whiteboard:
Depends On: 1676584
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-04-23 21:48 UTC by Satoe Imaishi
Modified: 2019-05-21 05:47 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version: 5.10.4.0
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of: 1676584
Environment:
Last Closed: 2019-05-21 05:47:07 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: CFME Core
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHBA-2019:1247 None None None 2019-05-21 05:47:14 UTC

Comment 2 CFME Bot 2019-04-24 19:48:20 UTC
New commit detected on ManageIQ/manageiq/hammer:

https://github.com/ManageIQ/manageiq/commit/f62d833fdfb5d864c208f0255054e676b0e85182
commit f62d833fdfb5d864c208f0255054e676b0e85182
Author:     Joe Rafaniello <jrafanie@users.noreply.github.com>
AuthorDate: Wed Feb 20 09:59:48 2019 -0500
Commit:     Joe Rafaniello <jrafanie@users.noreply.github.com>
CommitDate: Wed Feb 20 09:59:48 2019 -0500

    Merge pull request #18448 from yrudman/remove-timezone-filter-if-widget-content-not-found

    When user changing display timezone than some widgets show no data

    (cherry picked from commit d6776dffb39768382bdc3106e6dfd0b33627c8a7)

    Fixes https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1702480

 app/models/miq_widget.rb | 26 +-
 spec/models/miq_widget_spec.rb | 36 +-
 2 files changed, 33 insertions(+), 29 deletions(-)

Comment 3 Jaroslav Henner 2019-05-02 10:10:44 UTC
After changing the timezone from UTC to -11h on CFME with the "EVM: Recently Discovered Hosts" displayed the widget remained displayed ( Version 5.10.4.1.20190430152139_40a1d86 )

On 5.10.3.3 it didn't work.

Comment 5 errata-xmlrpc 2019-05-21 05:47:07 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHBA-2019:1247


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.