Bug 1705 - mount of nfs volume fails
Summary: mount of nfs volume fails
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mount   
(Show other bugs)
Version: 5.2
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-03-23 21:01 UTC by cspence
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-01 23:02:12 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description cspence 1999-03-23 21:01:28 UTC
I tried adding the line

cholla:/export/home/cds	/mnt/cholla   nfs
user,noexec,nodev,nosuid,rw,soft 1 1

to /etc/fstab (using linuxconf).  mount version 2.8a as
distributed with redhat linux 5.2 wouldn't do it,
complaining that it couldn't find /mnt/cholla in /etc/mtab
or /etc/fstab.  mount 2.71 works fine with this entry.

Comment 1 cspence 1999-03-23 22:15:59 UTC
Ok, I see from Bug #49 that I had some invalid lines in my /etc/fstab
file (three zeros at the end).  Commenting out those lines made things
work fine.  But how did they get that way?  I didn`t put them there.
They were

/dev/hda1  none  ignore 0 0 0
/dev/hda2  none  ignore 0 0 0

Are they left-overs from the previous 5.0 or 5.1 installation?


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.