Bug 170961 - %GNUconfigure doesn't look for configure.ac
%GNUconfigure doesn't look for configure.ac
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: rpm (Show other bugs)
4
All Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Paul Nasrat
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-10-16 08:11 EDT by Krzysio (Chris) Leszczynski
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-12 13:28:37 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Krzysio (Chris) Leszczynski 2005-10-16 08:11:30 EDT
Description of problem:
``%GNUconfigure'' macro defined in /usr/lib/rpm/macros checks
for configure.in but doesn't checki for configure.ac. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
rpm-4.4.1-22 but I believe it applies to all older releases too.

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Try to use %GNUconfigure in %build section in any new package.


Actual results:
It doesn't rerun aclocal, automake, autoconf if configure.ac
is present.
Comment 1 Jeff Johnson 2006-02-12 13:28:37 EST
Fixed in rpm cvs, should be in rpm-4.4.5-0.10 when built.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.