Bug 17110 - Mtools problems with LS-120 drives. a
Mtools problems with LS-120 drives. a
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kudzu (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
: FutureFeature
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-08-30 14:01 EDT by Rogelio Noriega
Modified: 2014-03-16 22:16 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-12-11 14:17:40 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Rogelio Noriega 2000-08-30 14:01:14 EDT
Mtools programs such as mformat and
mcopy do not work with the LS-120.  On some versions of Unix
mtools does work with similar devices such as ZIP drives.  Having
mtools work with the LS-120 would be a 'nice to have' feature.  The
work around of mounting the device make the LS-120 useable but
having the very handy mtools would be even better.
Comment 1 Trond Eivind Glomsrxd 2000-08-30 16:16:16 EDT
Will look into the issue - not 7.0, though.
Comment 2 Trond Eivind Glomsrxd 2000-12-11 14:17:14 EST
For basic use, take a look at
http://swift.embl-heidelberg.de/johnny/sys/ls120-linux.html


To integrate such support, we should probably create a symlink in dev (much like
/dev/cdrom) - this is a job for kudzu.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.