Bug 171302 - openoffice.org 2.0 rpm in updates-testing breaks panel icons
openoffice.org 2.0 rpm in updates-testing breaks panel icons
Status: CLOSED ERRATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
4
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-10-20 11:57 EDT by Jonathan Underwood
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: 2.0.0-3.2.1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-10-21 03:12:05 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jonathan Underwood 2005-10-20 11:57:02 EDT
Description of problem:
Updating to current updates-testing breaks the panel icons.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-core-2.0.0-3.1.1 and friends

How reproducible:
Every time

Steps to Reproduce:
1. Update to 2.0.0-3
2. Click on panel icon for writer, impress or calc
3.
  
Actual results:
Dialogue box ''Cannot launch icon Details: Failed to execute child process
"openoffice.org-1.9" (No such file or directory). Note that the menu icons still
work fine, however.

Expected results:


Additional info:
Comment 1 Caolan McNamara 2005-10-20 12:20:02 EDT
i guess if you log out and log back in that they work ?
Comment 2 Jonathan Underwood 2005-10-20 12:24:49 EDT
Nope, I'm afraid they don't - had already tried that :)
Comment 3 Caolan McNamara 2005-10-20 12:27:21 EDT
ah well, should be easy to fix that

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.