Bug 171322 - OpenOffice.Org Writer fails silently when printing files opened on a smb share via gnome-vfs.
OpenOffice.Org Writer fails silently when printing files opened on a smb shar...
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-10-20 15:17 EDT by Welton rodrigo torres nascimento
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: 2.0.0-3.2
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-10-25 07:19:54 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Welton rodrigo torres nascimento 2005-10-20 15:17:41 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pt-BR; rv:1.7.12) Gecko/20050922 Fedora/1.0.7-1.1.fc4 Firefox/1.0.7

Description of problem:
When one tries to print a file at a smb share with openoffice-writer, she goes through normal dialog window, press the final ok button, dialog closes, but nothing go to the print server ( no job is created on eggcups, or Cups administrative interface, via browser ). This don`t happens with openoffice-calc.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Open My computer, connect to a smb share.
2. Open a writer file on this share.
3. Try to print this.

Actual Results:  Everything goes as the file was printed, but no job is created on eggcups, Cups administrative interface, nor gets printed, off course.

Expected Results:  Well, the file should get printed. ;)

Additional info:

Error don`t appear in openoffice-calc. I think this is something with gnome-vfs.
Comment 1 Welton rodrigo torres nascimento 2005-10-20 16:05:07 EDT
Tried " print to file", but no file is created either. The only message I got on
console is 
** Message: Unknown property: 'BaseURI'

But this when I open the file, nothing is said when printing it.
Comment 2 Caolan McNamara 2005-10-25 07:19:54 EDT
hopefully good in latest 2.0.0 update for FC4, if not reopen this bug

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.