Bug 172239 - auto.net script uses obsolete sort feature
auto.net script uses obsolete sort feature
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 172111
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: autofs (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeffrey Moyer
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-11-01 15:44 EST by Ulrich Drepper
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-11-01 15:45:44 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ulrich Drepper 2005-11-01 15:44:43 EST
Description of problem:
In /etc/auto.net there is a line

$SHOWMOUNT | LC_ALL=C sort +0 | \

The problem is the obsolete +0 parameter syntax.  This fails with the current
coreutils version in rawhide.

Version-Release number of selected component (if applicable):
autofs-4.1.4-11

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.enable /net in /etc/auto.master
2.try accessing /net/hostname/mountpoint
3.
  
Actual results:
error in /var/log/messages about +0 not being found

Expected results:
no such error

Additional info:
Just replace +0 with -k 0 or leave it out altogether.
Comment 1 Jeffrey Moyer 2005-11-01 15:45:44 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 172111 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.