This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-08-01. It is expected to last about 1 hours
Bug 172680 - Filters do not work
Filters do not work
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
4
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
:
Depends On:
Blocks: FC6Target FC6Desktop
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-11-08 05:22 EST by Need Real Name
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-07-30 01:07:19 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
GNOME Desktop 323940 None None None Never

  None (edit)
Description Need Real Name 2005-11-08 05:22:31 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050923 Epiphany/1.6.5

Description of problem:
Filters on mail from an Exchange server, using Connector, do not work.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
x

Additional info:
Comment 1 Need Real Name 2005-12-01 10:10:07 EST
The filters *do* work, but they are disabled my default.
Maybe show an error if a new filter is created when the option is off?
Comment 2 Dave Malcolm 2005-12-01 13:56:18 EST
Good idea.

How about a warning dialog of this form after the filter is created:

+-----------------------------------------------------+
| You need to enable filtering on the "$ACCOUNT_NAME" |
| account for this filter to take effect.             |
|                                                     |
| [ ] Don't show this warning in future               |
|                       [Close]    [Enable Filtering] |
+-----------------------------------------------------+
Comment 3 Need Real Name 2005-12-02 02:11:24 EST
Looks good to me!
Comment 5 Dave Malcolm 2005-12-12 19:25:59 EST
I filed this upstream bug to cover this:
http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=323940
Comment 7 Matthias Clasen 2006-07-06 17:56:36 EDT
Add to FC6Destop tracker
Comment 8 Matthew Barnes 2006-07-30 01:07:19 EDT
Further discussion over whether or not filters ought to be enabled by default
when setting up an account should occur in the upstream bug report.

Resolving this as NOTABUG because:
1) The original problem description is not accurate.
2) Subsequent discussion is about a proposed enhancement.
3) In my judgement, this should not block Fedora Core 6.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.