Bug 1727320 - satellite login page branding lost with snap 10
Summary: satellite login page branding lost with snap 10
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Branding
Version: 6.6.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
high vote
Target Milestone: 6.6.0
Assignee: Evgeni Golov
QA Contact: Radovan Drazny
URL:
Whiteboard:
: 1727839 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-07-05 14:30 UTC by Evgeni Golov
Modified: 2019-10-22 12:48 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version: tfm-rubygem-foreman_theme_satellite-4.0.1.4-1
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-10-22 12:47:50 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
login screenshot (26.72 KB, image/png)
2019-07-05 14:30 UTC, Evgeni Golov
no flags Details
black/blue menu (6.18 KB, image/png)
2019-07-05 14:31 UTC, Evgeni Golov
no flags Details
Login screen in Sat 6.6 snap 11 (35.11 KB, image/png)
2019-07-16 08:56 UTC, Radovan Drazny
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2019:3172 None None None 2019-10-22 12:48:01 UTC

Description Evgeni Golov 2019-07-05 14:30:42 UTC
Created attachment 1587719 [details]
login screenshot

Description of problem:
Starting with snap 10 (tfm-rubygem-foreman_theme_satellite-4.0.1.3-1.el7sat), the login page lost the Satellite logo and version, and now displays Foreman logo and version.
In the application the menus are black/blue instead of black/red too.

Version-Release number of selected component (if applicable):
tfm-rubygem-foreman_theme_satellite-4.0.1.3-1.el7sat

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. deploy snap 10

Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 2 Evgeni Golov 2019-07-05 14:31:14 UTC
Created attachment 1587720 [details]
black/blue menu

Comment 3 Evgeni Golov 2019-07-05 14:36:37 UTC
oh the back/blue menu seems OK, same on 6.5 GA builds and on older 6.6 snaps, disregard that part please

Comment 9 Evgeni Golov 2019-07-08 10:55:39 UTC
*** Bug 1727839 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 10 Radovan Drazny 2019-07-16 08:56:15 UTC
Created attachment 1591003 [details]
Login screen in Sat 6.6 snap 11

Checked on Sat 6.6 Snap 11. The login screen contains The Hat and Satellite branding again. See the attached picture.

VERIFIED

Comment 12 errata-xmlrpc 2019-10-22 12:47:50 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2019:3172


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.