Bug 1729231 - systemd.automount fails after update to 7.5 in case of missing mount point [rhel-7.7.z]
Summary: systemd.automount fails after update to 7.5 in case of missing mount point [r...
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: systemd
Version: 7.5
Hardware: All
OS: Linux
high
high
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: David Tardon
QA Contact: Frantisek Sumsal
URL:
Whiteboard:
Depends On: 1585411
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-07-11 16:06 UTC by RAD team bot copy to z-stream
Modified: 2019-08-06 14:19 UTC (History)
15 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of: 1585411
Environment:
Last Closed: 2019-08-06 14:19:35 UTC


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHBA-2019:2356 None None None 2019-08-06 14:19:40 UTC

Description RAD team bot copy to z-stream 2019-07-11 16:06:19 UTC
This bug has been copied from bug #1585411 and has been proposed to be backported to 7.7 z-stream (EUS).

Comment 3 David Tardon 2019-07-12 10:27:29 UTC
PR: https://github.com/systemd-rhel/rhel-7/pull/33

Comment 7 errata-xmlrpc 2019-08-06 14:19:35 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHBA-2019:2356


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.