Bug 174331 - The both service try to startup at the same time
The both service try to startup at the same time
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Red Hat
Component: clumanager (Show other bugs)
3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Lon Hohberger
Cluster QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-11-27 20:45 EST by Leon Li
Modified: 2009-04-16 16:18 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: RHCS4U2 / 1.2.12
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-12-14 12:52:48 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Leon Li 2005-11-27 20:45:15 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; zh-CN; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6

Description of problem:
One customer in china use cluster 3.0 It runs well for sometime. But after a power failure accident, the cluster have following problem:

After they activate the first node, the service run up , but after they activate the second node, the service run up again.

The attachment is their sysreport and clustat output.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Didn't try


Additional info:
Comment 2 Lon Hohberger 2005-12-14 11:56:24 EST
There's no attachment.  What version of clumanager is this, and I need their
cluster.xml as well.
Comment 3 David Milburn 2005-12-14 12:17:41 EST
Created attachment 122233 [details]
cluster.xml
Comment 4 David Milburn 2005-12-14 12:18:43 EST
There using clumanager-1.2.3-1.
Comment 6 Lon Hohberger 2005-12-14 12:52:48 EST
Duplicate of 116012.

Please upgrade to the current version, and note the cluforce(8) man page.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.