Bug 174341 - kudzu crashes at startup when PCMCIA card inserted
kudzu crashes at startup when PCMCIA card inserted
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kudzu (Show other bugs)
5
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks: FC5Target
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-11-28 05:30 EST by Ville Skyttä
Modified: 2014-03-16 22:57 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 1.2.18-1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-01-10 16:47:06 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Backtrace (383 bytes, text/plain)
2005-11-28 05:30 EST, Ville Skyttä
no flags Details
HAL info (952 bytes, text/plain)
2005-11-28 05:31 EST, Ville Skyttä
no flags Details
hwconf snippet (204 bytes, text/plain)
2005-11-28 05:31 EST, Ville Skyttä
no flags Details

  None (edit)
Description Ville Skyttä 2005-11-28 05:30:42 EST
kudzu-1.2.13-1 crashes at boot if I have my Compaq WL110 PCMCIA WLAN card
inserted (this is a ThinkPad A30p laptop).  backtrace, HAL info and hwconf
snippet attached.

Note that getting this card working was significantly harder than with earlier
distro versions due to various things, and apparently as a result of some manual
tuning, the HAL info (correctly) shows orinoco_cs as the driver while hwconf has
hostap_cs (with which I couldn't get the card to work).
Comment 1 Ville Skyttä 2005-11-28 05:30:42 EST
Created attachment 121532 [details]
Backtrace
Comment 2 Ville Skyttä 2005-11-28 05:31:18 EST
Created attachment 121533 [details]
HAL info
Comment 3 Ville Skyttä 2005-11-28 05:31:47 EST
Created attachment 121534 [details]
hwconf snippet
Comment 4 Alexandre Oliva 2005-11-30 11:42:40 EST
Kudzu crashes for my 3COM 10/100 pcmcia wired network card too, but the card
appears to work anyway (at least ifconfig eth1 is available; I haven't actually
tried to use it).
Comment 5 Bill Nottingham 2006-01-10 16:47:06 EST
This will be fixed in 1.2.18-1.
Comment 6 Alexandre Oliva 2006-01-13 11:18:15 EST
Confirmed fixed, thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.