Bug 1743680 - after creating a new host, the UI for the newly created host disappear
Summary: after creating a new host, the UI for the newly created host disappear
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Hosts
Version: Nightly
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium vote
Target Milestone: 6.6.0
Assignee: Amir
QA Contact: tstrych
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-08-20 12:57 UTC by Tomer Brisker
Modified: 2019-10-22 19:51 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version: foreman-1.22.0.20-1
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-10-22 19:51:52 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 26655 None None None 2019-08-20 12:57:48 UTC

Description Tomer Brisker 2019-08-20 12:57:47 UTC
this seems like a regression from #26122

steps to reproduce:

1. create a new host with an error in the form
2. fix error and submit form
3. notice progress bar
4. main content div is hidden

the host is created successfully.

Comment 1 Tomer Brisker 2019-08-20 12:57:50 UTC
Created from redmine issue https://projects.theforeman.org/issues/26655

Comment 2 Tomer Brisker 2019-08-20 12:57:53 UTC
Upstream bug assigned to afeferku@redhat.com

Comment 5 Bryan Kearney 2019-08-25 18:04:31 UTC
Moving this bug to POST for triage into Satellite 6 since the upstream issue https://projects.theforeman.org/issues/26655 has been resolved.

Comment 7 tstrych 2019-09-09 12:02:31 UTC
Hi, can you please give me more info about steps to reproduce, what should disappear? Screenshot can be really helpful and also snap number when it doesn't work.
Because I tried to create host in snap 16 and also snap 18 and I do not know where should I look.
And do I need to create real machine via libvirt (for example) or is it enough to create (fake) host only in UI.

Comment 8 Tomer Brisker 2019-09-09 12:13:50 UTC
The issue was reproducible when orchestration failed and triggered a toast notification. I have been successful in reproducing by trying to provision libvirt with an ip that was already reserved in dhcp, but that requires working dhcp setup. I think Amir was able to find a simpler reproducer, but that may have involved code changes - passing on the needinfo.

Comment 10 tstrych 2019-09-10 16:03:35 UTC
I used steps to reproduce which Amir wrote to me into private comment, 
I was able to reproduce the this bug on snap 16. 
After I did found the problem I reproduce it on snap 18 with the same steps.
In snap 18 I was able to see main content div. 
Verified.

Comment 11 Bryan Kearney 2019-10-22 19:51:52 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2019:3172


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.