Bug 176892 - sg3_utils can't find various lib files when building
sg3_utils can't find various lib files when building
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: sg3_utils (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Phil Knirsch
:
Depends On:
Blocks: mbt3blocker
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-01-03 20:56 EST by Jesse Keating
Modified: 2015-03-04 20:15 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-10 06:48:38 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
build failure log (25.91 KB, text/plain)
2006-01-03 20:56 EST, Jesse Keating
no flags Details

  None (edit)
Description Jesse Keating 2006-01-03 20:56:22 EST
Lots of libfiles missing when building.  Please see log.
Comment 1 Jesse Keating 2006-01-03 20:56:23 EST
Created attachment 122744 [details]
build failure log
Comment 2 Jesse Keating 2006-02-09 16:26:28 EST
This is still a problem, and we need to get it built for FC5Test3 this week. 
Can you please look into this?
Comment 3 Phil Knirsch 2006-02-10 05:59:00 EST
Checking and fixing today.

Read ya, Phil
Comment 4 Phil Knirsch 2006-02-10 06:48:38 EST
Rebuild fixed and updated to latest version while i was at it. ;)

Read ya, Phil

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.