Bug 1776 - rpm -e squid fails
Summary: rpm -e squid fails
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: squid   
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: i386 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-03-25 12:34 UTC by aap
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-25 21:27:43 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description aap 1999-03-25 12:34:51 UTC
On a upgrade of 5.2 to 5.9

	squid will not uninstall it self :(

[root@jmm httpd]# rpm -e squid
error reading information on service squid: No such file or
directory
execution of script failed

Comment 1 Bill Nottingham 1999-03-25 16:01:59 UTC
what does the %post script for squid say?
(rpm -q --scripts squid)

Comment 2 Bill Nottingham 1999-03-25 16:48:59 UTC
what version of squid & what version of chkconfig are you running?

------- Email Received From  aapuch@thermo.stat.ncsu.edu 03/25/99 14:03 -------

Comment 3 Bill Nottingham 1999-03-25 21:27:59 UTC
doh, I'm a moron. fixed in squid-2.2.devel3-3


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.