Bug 1777522 - Virt-who Configurations page on the Red Hat Satellite WebUI shows status as "No Report Yet"
Summary: Virt-who Configurations page on the Red Hat Satellite WebUI shows status as "...
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite
Classification: Red Hat
Component: Subscription Management
Version: 6.5.0
Hardware: All
OS: Linux
unspecified
high
Target Milestone: 6.7.0
Assignee: satellite6-bugs
QA Contact: Cole Higgins
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-11-27 17:52 UTC by Varatharaja Perumal G
Modified: 2020-04-14 13:27 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2020-04-14 13:27:30 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2020:1454 None None None 2020-04-14 13:27:40 UTC

Description Varatharaja Perumal G 2019-11-27 17:52:49 UTC
Description of problem:

Virt-who Configurations page on the Red Hat Satellite WebUI shows status as "No Report Yet" hypervisors have a updated guest mapping list and the configuration is working fine.


Version-Release number of selected component (if applicable):
satellite-6.5.2.1-1.el7sat.noarch
virt-who-0.24.7-1.el7.noarch

Steps to Reproduce:
1. Configure/Deploy the virt-who using the (UI -> Infrastructure -> Virt-who configurations).
2. Check the status (UI -> Infrastructure -> Virt-who configurations)


Actual results:

Actions::Katello::Host::Hypervisors completed with warning result.

[E|bac|] undefined method `[]' for nil:NilClass (NoMethodError)
/opt/theforeman/tfm/root/usr/share/gems/gems/katello-3.12.0.27/app/lib/actions/katello/host/hypervisors.rb:23:in `block in parse_hypervisors'


Expected results:


Virt-who reported profile should have the last reported information.

Additional info:

Comment 8 Surjeet Salvi 2020-01-31 09:02:37 UTC
Hello Team,

Could you please provide an update on the Bugzilla.

Regards
Surjeet

Comment 9 Jonathon Turel 2020-02-07 14:08:09 UTC
Hello Varatharaja,

Please provide the virt-who report which is causing the problem. I'm fairly certain this has been fixed in 6.6 but would like to confirm that.

Comment 16 Cole Higgins 2020-03-12 19:32:57 UTC
Verified in 6.7 snap 15 

Last reported time is shown after Virt-who deploy

Comment 19 errata-xmlrpc 2020-04-14 13:27:30 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2020:1454


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.