Bug 178896 - gstreamer-properties segfault when test of XWindows is run
gstreamer-properties segfault when test of XWindows is run
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-media (Show other bugs)
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: John (J5) Palmieri
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-01-25 05:34 EST by Matthias Saou
Modified: 2013-03-13 00:49 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-02-17 04:15:49 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Matthias Saou 2006-01-25 05:34:28 EST
With gnome-media-2.13.5-2, and a system fully upgraded to yesterday's Rawhide,
XV and video playback work fine with Totem and others, but when I run the
gstreamer-properties preferences dialog and go to the video tab, it segfaults
each time I press "Test" when "XWindows ..." or "Custom" (xvimagesink) are selected.

Others (SDL...) work fine. FYI, this is on X86_64, I haven't tested i386 or ppc.

If you are unable to repoduce the problem, just let me know and I'll take the
time to install all the proper debuginfo packages, gdb etc. and provide a useful
Comment 1 Matthias Clasen 2006-02-15 23:00:17 EST
Works fine here with gnome-media-2.13.91 on i386. Will test on x86_64 tomorrow.
Do you still see problems ?
Comment 2 Matthias Saou 2006-02-17 04:15:49 EST
Don't bother... I've tested again, and it's working now, so it must have been
fixed with a Rawhide change since I reported it.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.