Bug 1823 - Error on shutdown with ypbind
Summary: Error on shutdown with ypbind
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: ypbind   
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: alpha Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-03-26 17:07 UTC by Richard D. Payne
Modified: 2015-01-07 23:36 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-29 17:34:12 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Richard D. Payne 1999-03-26 17:07:30 UTC
Shutting down NIS services:   [  OK  ]

BUT,

Sending all proccesses the TERM signal... ypbind forgot to
set AF_INIT in udp sendmsg. Fit it!

This is from shutting the machine down normally, same
results for reboot or shutdown. ypbind seems to function
fine when running.

Comment 1 Jeff Johnson 1999-03-26 17:11:59 UTC
Could you supply the output of "rpm -q ypbind" please?


------- Email Received From  Rich Payne <rdp@talisman.alphalinux.org> 03/26/99 12:20 -------

Comment 2 Richard D. Payne 1999-03-26 20:53:59 UTC
ypbind-1.4-5

Comment 3 Jeff Johnson 1999-03-29 17:34:59 UTC
The multi-threaded ypbind-1.4 had signal delivery problems due
to the threading. Red Hat 6.0 has been reverted to ypbind-3.3-15
which does not exhibit these problems.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.