Bug 182643 - newly created windows not being raised
newly created windows not being raised
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kdebase (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-02-23 15:13 EST by Neal Becker
Modified: 2008-05-08 10:05 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-05-08 10:05:27 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Neal Becker 2006-02-23 15:13:43 EST
Description of problem: 
 
It seems at random, newly created windows aren't being raised.  This seems to 
have gotten much more noticeable within the last day or 2 updates. 
I'm using kde, if that matters. 
 
Version-Release number of selected component (if applicable): 
 
 
How reproducible: 
random? 
 
Steps to Reproduce: 
1.create new window 
2. 
3. 
   
Actual results: 
 
 
Expected results: 
 
 
Additional info:
Comment 1 Nalin Dahyabhai 2006-02-23 18:16:44 EST
Based on recent threads on the development lists, this looks like metacity
behavior to me.  Reassigning.
Comment 2 Kevin Kofler 2006-02-23 21:27:51 EST
Huh? If he's running KDE, then he's almost certainly running KWin, not 
Metacity. So, unless I'm missing something, this should be assigned to kdebase, 
not metacity. 
Comment 3 Neal Becker 2006-02-23 21:30:38 EST
Yes, kde all the way. 
 
Ironically, I just clicked on the link in kmail, and I'm typing this in konq, 
and it failed to raise konq window. 
Comment 4 Rahul Sundaram 2006-02-24 11:02:45 EST
Assigning to kdebase based on comments.
Comment 5 Doncho N. Gunchev 2007-06-09 12:23:29 EDT
I am hitting this problem with kget - the first download focuses the 'Save As' 
dialog, the second and so on can't focus it and I have to use Alt-Tab (though, 
the window is flashing in the taskbar - it wanted but didn't get the focus)...
Comment 6 lexual 2008-03-20 07:50:50 EDT
Can anyone still reproduce this bug on a current fedora release?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.