Bug 183539 - system:/media/camera kioslave doesn't work right
system:/media/camera kioslave doesn't work right
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kdebase (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Ben Levenson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-03-01 16:06 EST by Jesse Barnes
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: fc6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-11-27 15:57:29 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jesse Barnes 2006-03-01 16:06:17 EST
If I work around the problems in 183371 and 180751 I'm able to get a KDE popup 
window to come up when I plugin my Canon Powershot S40.  However, the default 
popup uses the system:/ kioslave to access the camera contents.  This doesn't 
work.  The contents all show up as files, even though DCIM and TRASH should be 
So both media:/camera and system:/media/camera are broken. 
camera://Canon PowerShot S40@[usb:]/ works as it should though, allowing me to 
browse the contents correctly.  So somehow the system:/ or media:/ kioslave 
wrapper around camera:/ is broken.
Comment 1 Jesse Barnes 2006-11-27 15:57:29 EST
Fixed in FC6.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.