Bug 1861970 - Content -> Product doesn't work when no organization is selected
Summary: Content -> Product doesn't work when no organization is selected
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite
Classification: Red Hat
Component: Repositories
Version: 6.8.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
medium vote
Target Milestone: 6.8.0
Assignee: Partha Aji
QA Contact: Stephen Wadeley
URL:
Whiteboard:
: 1860131 1861191 1861192 1872108 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2020-07-30 04:36 UTC by Anand Agrawal
Modified: 2021-06-01 10:35 UTC (History)
8 users (show)

Fixed In Version: tfm-rubygem-katello-3.16.0.1-1
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2020-10-27 13:04:55 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 30580 0 Normal Closed Content -> Product doesn't work when no organization is selected 2021-01-29 14:16:24 UTC
Red Hat Product Errata RHSA-2020:4366 0 None None None 2020-10-27 13:05:09 UTC

Description Anand Agrawal 2020-07-30 04:36:59 UTC
Description of problem:

Context Any Organization

Content - > Product doesn't show any product

Version-Release number of selected component (if applicable):
6.8

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Navigate to Content -> Product page
2.
3.

Actual results:
No product listed

and the production.log shows below traces:

2020-07-30T09:58:52 [I|app|cc4095ec] Started GET "/katello/api/v2/products?enabled=true&organization_id=&page=1&paged=true&per_page=50&search=&sort_by=name&sort_order=ASC" for 127.0.0.1 at 2020-07-30 09:58:52 +0530
2020-07-30T09:58:52 [I|app|cc4095ec] Processing by Katello::Api::V2::ProductsController#index as HTML
2020-07-30T09:58:52 [I|app|cc4095ec]   Parameters: {"enabled"=>"true", "organization_id"=>"", "page"=>"1", "paged"=>"true", "per_page"=>"50", "search"=>"", "sort_by"=>"name", "sort_order"=>"ASC", "api_version"=>"v2"}
2020-07-30T09:58:52 [E|app|cc4095ec] Katello::HttpErrors::NotFound: Couldn't find organization ''
/opt/theforeman/tfm/root/usr/share/gems/gems/katello-3.16.0.rc4.1/app/controllers/katello/api/v2/api_controller.rb:161:in `find_optional_organization'
/opt/theforeman/tfm/root/usr/share/gems/gems/katello-3.16.0.rc4.1/app/controllers/katello/api/v2/api_controller.rb:141:in `find_organization'
/opt/theforeman/tfm/root/usr/share/gems/gems/activesupport-6.0.3.1/lib/active_support/callbacks.rb:428:in `block in make_lambda'
/opt/theforeman/tfm/root/usr/share/gems/gems/activesupport-6.0.3.1/lib/active_support/callbacks.rb:181:in `block (2 levels) in halting_and_conditional'
/opt/theforeman/tfm/root/usr/share/gems/gems/actionpack-6.0.3.1/lib/abstract_controller/callbacks.rb:34:in `block (2 levels) in <module:Callbacks>'
/opt/theforeman/tfm/root/usr/share/gems/gems/activesupport-6.0.3.1/lib/active_support/callbacks.rb:182:in `block in halting_and_conditional'
/opt/theforeman/tfm/root/usr/share/gems/gems/activesupport-6.0.3.1/lib/active_support/callbacks.rb:513:in `block in invoke_before'
/opt/theforeman/tfm/root/usr/share/gems/gems/activesupport-6.0.3.1/lib/active_support/callbacks.rb:513:in `each'

Expected results:
Please select an Organization

Additional info:

Comment 1 Brad Buckingham 2020-08-03 13:07:32 UTC
*** Bug 1861192 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 2 Brad Buckingham 2020-08-03 13:08:35 UTC
*** Bug 1861191 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 3 Brad Buckingham 2020-08-03 13:09:56 UTC
*** Bug 1860131 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 4 Brad Buckingham 2020-08-03 13:18:09 UTC
When resolving and verifying this bugzilla, please be sure to review and ensure that all duplicates are also addressed.

It appears that this issue likely impacts all Katello Angular pages.

Comment 5 Partha Aji 2020-08-05 19:23:33 UTC
Connecting redmine issue https://projects.theforeman.org/issues/30580 from this bug

Comment 6 Bryan Kearney 2020-08-20 20:03:14 UTC
Moving this bug to POST for triage into Satellite since the upstream issue https://projects.theforeman.org/issues/30580 has been resolved.

Comment 7 Jameer Pathan 2020-08-26 12:37:37 UTC
*** Bug 1872108 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 12 errata-xmlrpc 2020-10-27 13:04:55 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory (Important: Satellite 6.8 release), and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2020:4366


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.