Bug 186755 - FC5 installed but can't boot on Toshiba P35-S611
FC5 installed but can't boot on Toshiba P35-S611
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-server (Show other bugs)
5
i686 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
http://www.fedoraforum.org/forum/show...
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-03-25 22:17 EST by Chia-Ling Lee
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-02-27 09:47:55 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
dmesg output from Ubuntu. (15.29 KB, text/plain)
2006-03-25 22:17 EST, Chia-Ling Lee
no flags Details
/tmp/X.log (1.23 KB, text/plain)
2006-03-27 22:20 EST, Chia-Ling Lee
no flags Details
/tmp/XConfig.test (3.86 KB, text/plain)
2006-03-27 22:21 EST, Chia-Ling Lee
no flags Details
/tmp/firstboot-crash.log (270 bytes, text/plain)
2006-03-27 22:22 EST, Chia-Ling Lee
no flags Details

  None (edit)
Description Chia-Ling Lee 2006-03-25 22:17:50 EST
Description of problem:

FC5, the one that is just released

How reproducible:

Installed twice and the result is the same. 

Steps to Reproduce:
1. Install from CDs, add reiserfstools. Everything seems to go fine. Reboot. 
2. On the laptop, there is a reiser file system installed with Ubuntu. Boot
fails somewhere doing FSCK. 
3. Insert 1st CD, "Linux Rescue", hmm ... I don't use LVM, and fstab has a
Label=/. Change that to /dev/hda2. Edit grub.conf and take out quiet and rhgb. 
4. System boots, but X appears to fail. 
5. But wait, gdm starts fine. 
6. Can login, but only as root. I don't want to do that!
7. Repeat step 1. Same result. Why is it that on FC5test1 I have less problems? 
8. Send in this report. 
  
Actual results:

System did not go into first boot. 

Expected results:

System goes into first boot without problems and allow me to set up user account
that works with my Kerberos server and LDAP server. 

Additional info:

dmesg of ubuntu is below.
Comment 1 Chia-Ling Lee 2006-03-25 22:17:50 EST
Created attachment 126759 [details]
dmesg output from Ubuntu.
Comment 2 Chris Lumens 2006-03-27 21:49:17 EST
Please attach /tmp/firstboot-crash.log from your installed Fedora system to this
bug report.
Comment 3 Chia-Ling Lee 2006-03-27 22:20:49 EST
Created attachment 126871 [details]
/tmp/X.log
Comment 4 Chia-Ling Lee 2006-03-27 22:21:33 EST
Created attachment 126872 [details]
/tmp/XConfig.test
Comment 5 Chia-Ling Lee 2006-03-27 22:22:17 EST
Created attachment 126873 [details]
/tmp/firstboot-crash.log
Comment 6 Chris Lumens 2006-03-28 09:58:33 EST
Looks like an X server problem based on the attached X log.
Comment 7 Adam Jackson 2006-08-02 16:43:58 EDT
Unfortunately that log is not even close to sufficient.  Can you attach the X
log from /tmp/ramfs ?
Comment 8 Chia-Ling Lee 2006-12-15 17:30:05 EST
Sorry, I have lost the installation. It is so long ago. Perhaps this can be
closed. FC6 seems to have resovled it completely, though there is still a
libnss-ldap bug. See my other post. 
Comment 9 Adam Jackson 2007-02-27 09:47:55 EST
Insufficient data to continue to investigate.  Oh well.  Thanks for the report!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.