Bug 1871174 - CR badge & link in Topology are incorrect
Summary: CR badge & link in Topology are incorrect
Keywords:
Status: VERIFIED
Alias: None
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Dev Console
Version: 4.6
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
medium
Target Milestone: ---
: 4.6.0
Assignee: Mohammed Saud
QA Contact: spathak@redhat.com
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2020-08-21 13:46 UTC by Mohammed Saud
Modified: 2020-09-07 20:51 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
CR badge & link in Topology are correct -1 (110.38 KB, image/png)
2020-09-07 20:48 UTC, spathak@redhat.com
no flags Details
CR badge & link in Topology are correct -2 (134.13 KB, image/png)
2020-09-07 20:48 UTC, spathak@redhat.com
no flags Details
CR badge & link in Topology are correct -3 (573.90 KB, video/webm)
2020-09-07 20:49 UTC, spathak@redhat.com
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Github openshift console pull 6397 None closed Bug 1871174: Fix CR badges and operator link 2020-09-23 08:33:16 UTC

Description Mohammed Saud 2020-08-21 13:46:06 UTC
Description of problem:

    Create an operator backed service (Kafka cluster), and go to topology.
    The badge of the operator backed service is blue, and isn't the right color
    Click on the operator backed service
    The badge in the side panel title is blue, and isn't the right color
    The link in the side panel doesn't navigate to the right spot
    Click on a SS in the operator backed service
    The badge in the "Managed by: K my-cluster" is the right color
    The link in the "Managed by: K my-cluster" doesn't navigate to the right spot
    The K my-cluster links should navigate to the CR details badge in context of the CSV

Comment 3 spathak@redhat.com 2020-09-07 20:48:20 UTC
Created attachment 1714003 [details]
CR badge & link in Topology are correct -1

Comment 4 spathak@redhat.com 2020-09-07 20:48:53 UTC
Created attachment 1714004 [details]
CR badge & link in Topology are correct -2

Comment 5 spathak@redhat.com 2020-09-07 20:49:52 UTC
Created attachment 1714005 [details]
CR badge & link in Topology are correct -3

Comment 6 spathak@redhat.com 2020-09-07 20:51:09 UTC
Verified on build number: 4.6.0-0.ci-2020-09-05-015624
Browser version: Chrome 84


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.