Bug 1871895 - ImageStream not getting populated on edit flow for Internal image stream
Summary: ImageStream not getting populated on edit flow for Internal image stream
Keywords:
Status: VERIFIED
Alias: None
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Dev Console
Version: 4.6
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
medium
Target Milestone: ---
: 4.6.0
Assignee: Mohammed Saud
QA Contact: Gajanan More
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2020-08-24 14:45 UTC by Mohammed Saud
Modified: 2020-09-09 15:19 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Version: 4.6.0-0.nightly-2020-08-02-134243 Cluster ID: cce252ee-794f-4a18-b659-b3b2357b86d4 Browser: Mozilla/5.0 (X11; Fedora; Linux x86_64; rv:79.0) Gecko/20100101 Firefox/79.0
Last Closed:
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Github openshift console pull 6410 None open Bug 1871895: Use form data for application ImageStream name 2020-09-07 11:38:10 UTC

Description Mohammed Saud 2020-08-24 14:45:44 UTC
Description of problem: ImageStream not getting populated on edit flow for Internal image stream

Prerequisites (if any, like setup, operators/versions):

Steps to Reproduce

    Go to the Deploy image form
    Select the option `Image stream tag from internal registry
    Select image tag and create
    Edit from topology

Actual results: ImageStream not getting populated on edit flow for Internal image stream

Expected results: ImageStream should be populated on edit flow for Internal image stream

Reproducibility (Always/Intermittent/Only Once): Always

Build Details: 4.6.0-0.nightly-2020-08-18-143605

Additional info: PFA


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.