Bug 187561 - Fedore Core 5 - Fails to Find the had disk in VMware 4.5 and 5.0 and fails to load.
Fedore Core 5 - Fails to Find the had disk in VMware 4.5 and 5.0 and fails to...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
5
other Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-03-31 17:44 EST by Frank Reiss
Modified: 2013-01-09 22:42 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-05-23 12:43:31 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Frank Reiss 2006-03-31 17:44:11 EST
Description of problem:
Unable to load into VMware 4.5 and 5.0. The Fedora Core 5 load program does 
not find the vmware hard disk drive even if there is an existing Fedora Core 4 
loaded.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
Every time. Itried both the DVD ISO and the CD ISOs.

Steps to Reproduce:
1. Tried to load the Fedora Core 5 ISO on two different system. A Dell runing 
VMware 5 and an HO running VMware 4.5.
2.
3.
  
Actual results:
failed to load.

Expected results:
Expect it to find the VMware hard disk.

Additional info:
Comment 1 Phil Knirsch 2007-05-23 09:04:25 EDT
Reassigning to proper component.

Read ya, Phil
Comment 2 Jesse Keating 2007-05-23 11:09:47 EDT
Er, this isn't a 'distribution' item.  Most likely it's anaconda and/or kernel.
 Playing pass the bug...
Comment 3 David Cantrell 2007-05-23 12:43:31 EDT
Make sure you use the BusLogic scsi host adapter when setting up your vmware
virtual machine.  The LSI Logic one doesn't work great or at all some times.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.