Bug 1877390 - Helm chart doesn't get the outline as soon as it installed.
Summary: Helm chart doesn't get the outline as soon as it installed.
Keywords:
Status: ON_QA
Alias: None
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Dev Console
Version: 4.6
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
low
Target Milestone: ---
: 4.6.0
Assignee: Jeff Phillips
QA Contact: Gajanan More
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2020-09-09 14:20 UTC by Jeff Phillips
Modified: 2020-09-15 03:12 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: No Doc Update
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Github openshift console pull 6575 None closed Bug 1877390: Do not show helm resources until helm release is ready. 2020-09-11 12:44:38 UTC

Description Jeff Phillips 2020-09-09 14:20:00 UTC
Description of problem:

Helm chart doesn't get the outline as soon as it installed.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

always

Steps to Reproduce:

1. Install the helm charts from CLI using

helm install helm-mysql stable/mysql

2. Stay on the topology page and you will see that there will be the deployment but there is no outline over that deployment.

3. Refresh the page and you will observe that the outline will be there over that deployment.

Actual results:

Helm resources show in topology without showing the Helm grouping.

Expected results:

Helm resources are shown within the Helm Grouping

Additional info:


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.