Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be available on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 1881242 - Auto-publish doesn't work
Summary: Auto-publish doesn't work
Keywords:
Status: CLOSED DEFERRED
Alias: None
Product: Container Factory
Classification: Red Hat
Component: partner build service
Version: unspecified
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: ---
Assignee: Brian Cook
QA Contact: Brian Cook
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2020-09-21 22:50 UTC by Couchbase Build Team
Modified: 2021-01-13 08:40 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: ---
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2021-01-13 08:40:06 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Couchbase Build Team 2020-09-21 22:50:11 UTC
Description of problem:

I have two projects in the Red Hat Container Catalog for which I have enabled the "Auto-Publish" option in Project Settings. The projects are Couchbase Server and Couchbase Sync Gateway.

When I push a new image via scan.connect.redhat.com, after scanning the image is still shown as "unpublished", requiring me to manually log into the UI and publish it.

How reproducible:

100%.

Steps to Reproduce:
1. Push an image to scan.connect.redhat.com
2. Wait long time for image to appear and then be scanned
3. Note that image remains unpublished

Actual results:

New image tag is unpublished

Expected results:

New image tag should be published

Comment 1 Couchbase Build Team 2021-01-13 08:40:06 UTC
Re-filed as https://access.redhat.com/support/cases/#/case/02842699 .


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.