Bug 1889748 - [NMCI] bridge_team_bond_autoconnect_nested_slaves test failure
Summary: [NMCI] bridge_team_bond_autoconnect_nested_slaves test failure
Keywords:
Status: NEW
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 8
Classification: Red Hat
Component: NetworkManager
Version: 8.3
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: rc
: 8.0
Assignee: NetworkManager Development Team
QA Contact: Desktop QE
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2020-10-20 14:01 UTC by Vladimir Benes
Modified: 2020-11-13 10:27 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Vladimir Benes 2020-10-20 14:01:07 UTC
Description of problem:
from time to time I see this test failing it's visible on both test beds we run tests on default (VM one) and veth based.

https://desktopqe-jenkins.rhev-ci-vms.eng.rdu2.redhat.com/job/beaker-NetworkManager-nm-1-28-default-upstream/8/artifact/artifacts/FAIL_report_NetworkManager-ci_Test0066_bridge_team_bond_autoconnect_nested_slaves.html

https://desktopqe-jenkins.rhev-ci-vms.eng.rdu2.redhat.com/job/beaker-NetworkManager-master-veth-rhel8-upstream/2096/artifact/artifacts/FAIL_report_NetworkManager-ci_Test0066_bridge_team_bond_autoconnect_nested_slaves.html

Version-Release number of selected component (if applicable):
visible since 1.22 all the way to master (but not 1.24 for some reason)


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.