Bug 189370 - (CQuan) The default httpd do not start
The default httpd do not start
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: httpd (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Joe Orton
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-04-19 11:27 EDT by Carlos R. Quan
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-04-24 08:42:45 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Carlos R. Quan 2006-04-19 11:27:46 EDT
Description of problem:

I have just downloaded the FC5, and I installed in my machine, the httpd do not
start, request some modules.  I have not made any change.  I have plan to re
install the httpd fron web site or from FC4.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Just install all services fron FC5 cd's

Steps to Reproduce:
Actual results:

The https.conf have some modules not included, and the httpd do not start.

Expected results:

Additional info:
Comment 1 Joe Orton 2006-04-20 07:46:37 EDT
Did you run system-config-httpd?

What is the output of:

# ls -l /etc/httpd/conf/httpd.conf*
Comment 2 Carlos R. Quan 2006-04-23 23:09:29 EDT
Thanks for your answer.

I reformat and install all again and now works.

Again, Thanks and Regards


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.