Bug 189709 - SATA300 TX4 only sees 6 Gig of a 300 Gig Maxtor disk
SATA300 TX4 only sees 6 Gig of a 300 Gig Maxtor disk
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: setup (Show other bugs)
5
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Phil Knirsch
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-04-23 12:47 EDT by John Curcio
Modified: 2015-03-04 20:16 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-05-02 11:38:36 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description John Curcio 2006-04-23 12:47:57 EDT
Description of problem: I just purhcased a SATA300 TX4 PCI-to-SATA II card and a
Maxtor Maxline III SATA II 300 Gid disk. When I look at the /var/adm/messags
file and the results of fdisk, it seems that the machine thinks the disk is only
6 Gig in size.  Is this a problem with Fedora, the TX4 or the disk (unlikely)? I
believe I read that FC5 supports this card natively.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible: less /var/log/messages and/or fdisk


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results: Only sees disk as 6 Gig


Expected results: See approximately 300 Gig of disk


Additional info:
I also noticed that upon boot-up, it recogznies the TX4 and apparently attempts
to load something from the card, but ultimately reports "No BIOS found".
Comment 1 John Curcio 2006-05-02 11:38:36 EDT
Well, even though Promise Technology's tech support was rather pitiful I found
the problem [it's a dumb one, believe me!] and now I'm seeing my disk (and
booting from it) without any problem. I'm closing this bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.