Bug 191759 - Startup script says "Starting lm_sensors:" twice
Startup script says "Starting lm_sensors:" twice
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: lm_sensors (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Phil Knirsch
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-05-15 12:33 EDT by Michael McLagan
Modified: 2015-03-04 20:16 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version: FC6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-03-09 02:18:46 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michael McLagan 2006-05-15 12:33:03 EDT
Description of problem:
The init.d script for lm_sensors repeats itself during the startup and shutdown
phases.  It either says "Starting lm_sensors: Starting lm_sensors:" or "Stopping
lm_sensors: Stopping lm_sensors:" depending on whether booting or shutting down.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.install rpm
2.activate config
Actual results:
Starting lm_sensors:  Starting lm_sensors     [ OK ]
Stopping lm_sensors:  Stopping lm_sensors     [ OK ]

Expected results:
Starting lm_sensors:                         [ OK ]
Stopping lm_sensors:                         [ OK ]

Additional info:
Comment 1 Miloslav Trmač 2006-11-11 21:40:22 EST
This is fixed in initscripts-8.42-1 and later, including FC6.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.