Bug 191926 - lose audio on re-login
Summary: lose audio on re-login
Status: CLOSED CANTFIX
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-soundcard
Version: 5
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Martin Stransky
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2006-05-16 14:38 UTC by jmw
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2007-06-11 11:50:49 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description jmw 2006-05-16 14:38:20 UTC
Description of problem:
initial installation of FC5 goes normally.  i set up audio for both root and
user accounts.  i verify that audio works.  on re-boot, all audio is
unavailable.  i attempted to run 'alsamixer', error: no such device.

Version-Release number of selected component (if applicable):
all latest releases for FC5, updated through yumex.  kernel 2.6.16-1.2118

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. set up audio on initial install, verify function
2. reboot, re-login.
3.
  
Actual results:
audio not available.

Expected results:
retain audio setup from prior login session.

Additional info:

all of this was working on initial installation.  all of it did work with FC4.
Dell PW410, 1GB ram, 73GB HD, 1998 BIOS, no other OS.

Comment 1 Martin Stransky 2007-04-17 09:48:54 UTC
okay. please run system-config-soundcard, generate a log (on System tab,
/root/scsconfig.log) and attach it here. Please attach logs for both cases (when
sound works and when doesn't)

Comment 2 jmw 2007-04-17 18:09:36 UTC
I can't.  This report is so old that I have long since moved to FC6.  I do have
FC5 installed on a newer machine, but don't see this problem.  If I ever do find
a problem with FC5 on that machine, I'll likely install FC6.

'C-ya

Comment 3 Martin Stransky 2007-06-11 11:50:49 UTC
okay, closing.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.