Bug 193533 - snd-hda-intel does not produce any sound output.
snd-hda-intel does not produce any sound output.
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-soundcard (Show other bugs)
5
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-05-30 04:15 EDT by Gaurav singh
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-06-30 11:08:02 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
log of sound (system-config-soundcard) (8.31 KB, text/plain)
2006-05-30 04:15 EDT, Gaurav singh
no flags Details

  None (edit)
Description Gaurav singh 2006-05-30 04:15:21 EDT
Description of problem:my snd-hda-intel soundcard does not works.
When I run system-config-soundcard it does not gives any sound.my motherboard is
intel d101ggc having ATI chipset.soundcard is of realtek.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:sometimes if i play any mp3 files on it.then it play but no
sound is produced.sometimes it gives an error that soundcard is being using by
any other application


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:i have attached scsound.log file
Comment 1 Gaurav singh 2006-05-30 04:15:21 EDT
Created attachment 130218 [details]
log of sound (system-config-soundcard)
Comment 2 Martin Stransky 2006-05-30 14:39:42 EDT
Check what process/user acess to your soundcard (e.g. #fuser /dev/snd/pcmC0D0p)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.