Bug 1937469 - Pod/node/ip/template isn't showing when vm is running
Summary: Pod/node/ip/template isn't showing when vm is running
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Console Kubevirt Plugin
Version: 4.8
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
high
Target Milestone: ---
: 4.7.z
Assignee: Yaacov Zamir
QA Contact: Guohua Ouyang
URL:
Whiteboard:
Depends On: 1909091
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2021-03-10 17:36 UTC by OpenShift BugZilla Robot
Modified: 2021-03-30 04:46 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: No Doc Update
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2021-03-30 04:46:37 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Github openshift console pull 8357 0 None open [release-4.7] Bug 1937469: Pod/node/ip/template isn't showing when vm is running 2021-03-12 12:01:04 UTC
Red Hat Product Errata RHSA-2021:0957 0 None None None 2021-03-30 04:46:56 UTC

Description OpenShift BugZilla Robot 2021-03-10 17:36:47 UTC
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #1909091 +++

Created attachment 1740200 [details]
pod/node/ip/template isn't showing when vm is running

Description of problem:
Pod/node/ip/template isn't showing when vm is running.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Create a VM and start it
2.
3.

Actual results:
Pod/node/ip/template isn't showing in details tab.

Expected results:
Pod/node/ip/template is showing in details tab.

Additional info:

--- Additional comment from gouyang@redhat.com on 2020-12-18 10:45:41 UTC ---

Created attachment 1740201 [details]
fields requires guest-agent can be shown when guest-agent is installed

--- Additional comment from yzamir@redhat.com on 2020-12-21 08:32:01 UTC ---

Created attachment 1740909 [details]
works for me on current master

Works for me on current master

--- Additional comment from yzamir@redhat.com on 2020-12-21 08:56:31 UTC ---

Moving to 4.7 blocker+ because severity is high.

--- Additional comment from glekner@redhat.com on 2020-12-21 21:38:13 UTC ---

Works for me aswell.

--- Additional comment from gouyang@redhat.com on 2020-12-23 12:22:32 UTC ---

Works on 4.7.0-fc.0 and newer cnv 2.6.

--- Additional comment from gouyang@redhat.com on 2021-03-10 04:46:58 UTC ---

See this problem on 4.8.0-0.nightly-2021-03-06-055252 and master again, reopen it.

Comment 3 Guohua Ouyang 2021-03-25 00:10:39 UTC
verified on 4.7.3

Comment 5 errata-xmlrpc 2021-03-30 04:46:37 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory (Moderate: OpenShift Container Platform 4.7.4 security update), and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2021:0957


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.