Bug 1956951 - user mode templates use root_pass.empty? which doesn't work on NilClass
Summary: user mode templates use root_pass.empty? which doesn't work on NilClass
Keywords:
Status: POST
Alias: None
Product: Red Hat Satellite
Classification: Red Hat
Component: Provisioning Templates
Version: 6.8.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium
Target Milestone: 6.10.0
Assignee: Evgeni Golov
QA Contact: Roman Plevka
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2021-05-04 18:11 UTC by Evgeni Golov
Modified: 2021-05-10 14:31 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 32508 0 Normal Ready For Testing user mode templates use root_pass.empty? which doesn't work on NilClass 2021-05-04 18:11:08 UTC

Description Evgeni Golov 2021-05-04 18:11:06 UTC
When deploying a host on Azure and not specifying a root password, I got the following error:

<pre>
Render user data template for whoa.yatsu.example.com task failed with the following error: undefined method '#empty?' for NilClass::Jail (NilClass)
</pre>

Comment 1 Evgeni Golov 2021-05-04 18:11:11 UTC
Created from redmine issue https://projects.theforeman.org/issues/32508

Comment 2 Evgeni Golov 2021-05-04 18:11:12 UTC
Upstream bug assigned to egolov@redhat.com


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.