Bug 196443 - Silicon Integrated Systems [SiS] Sound Controller detected, but not working
Silicon Integrated Systems [SiS] Sound Controller detected, but not working
Status: CLOSED CANTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-soundcard (Show other bugs)
5
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-06-23 07:21 EDT by Andre N. Klingsheim
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-10-27 07:58:08 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Log by system-config-soundcard (5.39 KB, text/plain)
2006-06-23 07:21 EDT, Andre N. Klingsheim
no flags Details

  None (edit)
Description Andre N. Klingsheim 2006-06-23 07:21:58 EDT
Description of problem:

I have a 64 bit FujitsuSiemens Esprimo running Fedora Core 5 i386.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

Detect sound card, play test sound.

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:

No sound.

Expected results:

Sound.

Additional info:

Attached the logfile as instructed by system-config-soundcard
Comment 1 Andre N. Klingsheim 2006-06-23 07:21:58 EDT
Created attachment 131422 [details]
Log by system-config-soundcard
Comment 2 Martin Stransky 2006-06-23 17:18:16 EDT
Please check this how-to (check install new drivers):
http://people.redhat.com/stransky/alsa/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.