Bug 198589 - failure to enable swap messages during boot.
failure to enable swap messages during boot.
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 196179
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: mkinitrd (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Peter Jones
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-07-12 00:30 EDT by Dave Jones
Modified: 2015-01-04 17:27 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-07-15 21:19:35 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot (386.37 KB, image/jpeg)
2006-07-12 00:30 EDT, Dave Jones
no flags Details

  None (edit)
Description Dave Jones 2006-07-12 00:30:27 EDT
This has been bugging me for ages, it tends to come and go. I see it most of the
time just after the system has crashed or shutdown down uncleanly.

swapon fails, claiming that the LovVol01 is busy.

What's freaky, is that boot then continues, and after logging in, swapon -s
shows that the swap was activated.

(ignore the lines about sdc1 in the screengrab, thats my unplugged mp3 player).
Comment 1 Dave Jones 2006-07-12 00:30:27 EDT
Created attachment 132276 [details]
screenshot
Comment 2 Dave Jones 2006-07-15 21:19:35 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 196179 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.