Bug 200050 - Formula bar can't be toggled on/off from menu View -> Toolbars
Formula bar can't be toggled on/off from menu View -> Toolbars
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
: Desktop
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-07-25 00:33 EDT by Xiaohong Wang
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-07-25 05:47:18 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
cannot toggle Formula bar on/off from View -> Toolbars (121.80 KB, image/png)
2006-07-25 00:33 EDT, Xiaohong Wang
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenOffice.org 67751 None None None Never

  None (edit)
Description Xiaohong Wang 2006-07-25 00:33:19 EDT
Description of problem:
User can toggle Formula toolbar on/off by pressing F2, but cannot toggle it from
menu View -> Toolbars -> Formula
In fact other toolbars could be toggled from menu View -> Toolbars

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-2.0.3-7.5

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Activate Formula bar from menu View -> Toolbars -> Formula 
2. Try to inactivate Formula bar from menu View -> Toolbars
  
Actual results:
You can not toggle Formula bar off from menu View -> Toolbars -> Formula

Expected results:
User can toggle Formula bar on/off or off/on from View -> Toolbars just like
toggling other toolbars

Additional info:
Comment 1 Xiaohong Wang 2006-07-25 00:33:20 EDT
Created attachment 132960 [details]
cannot toggle Formula bar on/off from View -> Toolbars
Comment 2 Caolan McNamara 2006-07-25 05:47:18 EDT
Tricky, I'll move that upstream as
http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=67751

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.