Bug 20014 - Japanese IM window does not come up
Japanese IM window does not come up
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: imlib (Show other bugs)
7.0J
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Eido Inoue
Masamitsu Iida
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-10-30 02:40 EST by Leo Sakaguchi
Modified: 2007-04-18 12:29 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-10-30 11:26:55 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Leo Sakaguchi 2000-10-30 02:40:47 EST
There's no kinput2 component, so I selected imlib.

Japanese IM window does not come up after installation.  It seems that 
kinput2 is not in /usr/X11R6/bin.  Do the following to reproduce the 
problem:

  Install RH7.0J in custom mode and select all packages.
  Run X11, and launch GNOME terminal.
  Enter [Shift] + {Space] to launch Japanese input method (IM).

It seems that if you select some packages (not all) and do installation 
without the CD-ROM 2, the Japanese IM window come up.

I've once asked RedHat support (Red Hat Service Request #160852), but the 
engineer asked to ask Bugzilla.
Comment 1 Eido Inoue 2000-11-02 01:03:53 EST
Resolved in 7.0.1j

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.