Bug 200158 - Good: Installer hangs when loading aic7xxx module
Good: Installer hangs when loading aic7xxx module
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
2.18
i386 Linux
medium Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-07-25 15:40 EDT by David Lawrence
Modified: 2007-04-18 13:46 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-07-25 15:43:50 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Lawrence 2006-07-25 15:40:25 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050920 Firefox/1.0.7

Description of problem:
Good: When I use a particular option to the 'ls' command, I do not get the proper output as expected. The option I was trying was trying was blah and the exact output was blah.

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel-2.4.18-14

How reproducible:
Didn't try


Steps to Reproduce:
1. foo
2. bar
3. baz

Actual Results:
 What happened after you performed the steps above?

Expected Results:
 What should have happened instead?

Additional info:
 Add any additional information you feel may be relevant to this bug, such as a few lines of output showing the error message, binary's version number, or special information about your computer's configuration.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.