Bug 202154 - Fonts look strange when starting services
Fonts look strange when starting services
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: rhgb (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ray Strode [halfline]
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-08-10 23:42 EDT by louisgtwo
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-03-28 15:29:55 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
picture showing corrupted characters in rhgb (752.33 KB, image/jpeg)
2006-09-08 12:15 EDT, Bernard Johnson
no flags Details

  None (edit)
Description louisgtwo 2006-08-10 23:42:06 EDT
when booting the middle box box that shows the services starting up fonts do not
look right.
Comment 1 Bernard Johnson 2006-09-08 12:15:10 EDT
Created attachment 135858 [details]
picture showing corrupted characters in rhgb
Comment 2 Bernard Johnson 2006-09-08 12:17:50 EDT
Sorry for the not so great picture.  I believe this is what Louis is talking about.

For example, the "c" in "console" and "services" does not appear correctly. 
This picture shows that.
Comment 3 Ray Strode [halfline] 2007-03-28 14:55:13 EDT
Was this just a transient problem, or are you guys still seeing this?  Is it
just the 'c' character that's not working?
Comment 4 Bernard Johnson 2007-03-28 15:19:37 EDT
I'm no longer seeing this on rawhide.  And I don't recall exactly which
characters were affected.
Comment 5 Ray Strode [halfline] 2007-03-28 15:29:55 EDT
ah thanks.  maybe some transient freetype bug thing.  closing...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.