Bug 202404 - "Remove", "Properties" do not work for attachment
"Remove", "Properties" do not work for attachment
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
: Desktop
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-08-14 03:07 EDT by Xiaohong Wang
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-10-11 23:37:57 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
screenshot (43.12 KB, image/png)
2006-08-14 03:07 EDT, Xiaohong Wang
no flags Details

  None (edit)
Description Xiaohong Wang 2006-08-14 03:07:51 EDT
Description of problem:

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Launch Mail-Evolution 
2. Create a new Mail Message
3. Click "Attach" on toolbar to add an attachment
4 [details]. Right click the attachment and select "Remove"/"Properties"

Actual results:
Nothing happens, it doesn't work

Expected results:

Additional info:
Comment 1 Xiaohong Wang 2006-08-14 03:07:51 EDT
Created attachment 134118 [details]
Comment 2 Matthew Barnes 2006-08-14 11:02:19 EDT
I can't reproduce this problem on evolution-2.7.91-2.

I've tried attaching various file types and sizes and both the "Remove" and
"Properties" menu items work for me every time.

Can you please re-test, or provide more information about the file you are
attaching when you encounter this problem?  What file-type is it, how large, on
what kind of file system does it live?
Comment 3 Xiaohong Wang 2006-08-16 21:21:45 EDT
:( I can always reproduce it. No matter what file types and sizes, "Remove" and
"Properties" menu items do not work. For example you can attach the screenshot
of this bug.

And I updated evolution to latest rawhide 2.7.91-5.fc6, this problem still exists.

Comment 4 Matthew Barnes 2006-08-16 22:14:30 EDT
Very strange.  Still can't reproduce it with evolution-2.7.91-5.fc6 on a i386. 
What architecture are you using?  And just to clarify, by "doesn't work" do you
mean that it takes no user-visible action?
Comment 5 Tim Reilly 2006-09-27 15:00:13 EDT
I can't see this problem in evolution-2.8.0-5.fc6, for what it's worth. Able to
view properties and remove the attachments fine.
Comment 6 Xiaohong Wang 2006-10-11 22:40:46 EDT
I verified it in evolution-2.8.0-7.fc6, it works fine now. 

Could remove the attachments and view properties.

Comment 7 Matthew Barnes 2006-10-11 23:37:57 EDT
Okay, I'll resolve this as RAWHIDE then.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.