Bug 2027424 - Consume video device from virt-v2v
Summary: Consume video device from virt-v2v
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: ovirt-engine
Classification: oVirt
Component: BLL.Virt
Version: 4.4.10
Hardware: x86_64
OS: Unspecified
urgent
high vote
Target Milestone: ovirt-4.4.10
: 4.4.10.1
Assignee: Liran Rotenberg
QA Contact: Nisim Simsolo
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2021-11-29 15:53 UTC by mxie@redhat.com
Modified: 2022-01-19 07:00 UTC (History)
16 users (show)

Fixed In Version: ovirt-engine-4.4.10.1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
When importing a VM using virt-v2v the engine could result in a mismatch configuration for the video device. Now, the engine will set the right configuration based on virt-v2v when the VM is converted.
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2022-01-19 07:00:13 UTC
oVirt Team: Virt
pm-rhel: ovirt-4.4+
ahadas: blocker-


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Issue Tracker RHV-44109 0 None None None 2021-11-29 15:54:14 UTC
oVirt gerrit 117877 0 master MERGED core: define default display 2021-12-13 18:42:07 UTC
oVirt gerrit 118023 0 ovirt-engine-4.4 MERGED core: define default display 2021-12-14 08:26:22 UTC

Comment 5 Arik 2021-12-02 11:18:47 UTC
This issue happened with an unstable build of virt-v2v, need to be fixed as part of 4.5

Comment 11 Sandro Bonazzola 2022-01-19 07:00:13 UTC
This bugzilla is included in oVirt 4.4.10 release, published on January 18th 2022.

Since the problem described in this bug report should be resolved in oVirt 4.4.10 release, it has been closed with a resolution of CURRENT RELEASE.

If the solution does not work for you, please open a new bug report.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.