This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 20280 - Crashes during package install.
Crashes during package install.
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
7.0
i586 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-11-03 09:01 EST by Brian Speck
Modified: 2007-04-18 12:29 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-11-28 12:32:06 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Brian Speck 2000-11-03 09:01:30 EST
While it is installing It will go and install packages for awhile and then it will produce an error and then shutdown the system..
I have updated the anaconda during install and have checked the Hard drive for errors.. and everything seems fine on the hardware part.. it is 
just when installing the packages it will crash..

I am using an AMD K6-2 350
With 384 mb ram
I have an IDE hard drive (8Gb) with windows installed
and a SCSI hard drive (9Gb) where I am trying to install Linux.
I am installing LILO in the MBR..  

I have tried to run recover on it to access the hard drive to pull the install.log but can not get into the hard drive after re-boot.
Comment 1 Michael Fulbright 2000-11-03 14:46:13 EST
Please attach the error output you see when the installer fails.
Comment 2 Brian Speck 2000-11-03 21:19:41 EST
I got the following ONCE:
    Install exited abnormally -- Received Signal 11
    Sending Termination Signals ... Done
    Sending Kill Signals ... Done 
    Disabling Swap ..
    /tmp/swap/sda5 
    Unmounting Filesystems...
    /mnt/sysimage/proc
    /mnt/sysimage
    /proc/bus/usb
    /mnt/runtime
    /mnt/source unmount failed (16)
    /dep/pts
    /proc
    You may safely reboot your system..

Normally I get just:
    Sending Termination Signals...Done 
    ETC ETC...
and then it automatically reboots the machine.
Comment 3 Brock Organ 2000-11-06 17:25:13 EST
was there text above your "Install exiting abnormally" that said "Traceback" and
had additional info there?  That information is very important to help us debug
this issue ... :)
Comment 4 Michael Fulbright 2000-11-28 12:32:03 EST
Closing due to inactivity.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.