Bug 2037 - su'ing to root as a normal user and trying to start "xfs" via the init scripts by hand did not work.
Summary: su'ing to root as a normal user and trying to start "xfs" via the init scri...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: sh-utils   
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Cristian Gafton
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-04-07 15:57 UTC by Cristian Gafton
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-07 16:57:32 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Cristian Gafton 1999-04-07 15:57:15 UTC
Very simple, I logged in as 'davem' and tried to run
X which failed because of problem #4.  So I ran "su"
to become root and start it by hand.  It printed out
"starting xfs: " message but the colored "OK" on the right
side never happened, in fact it just printed a newline and
gave me my root shell prompt back.

Logging in on another VC freshly as root allowed it to
work.

Comment 1 Preston Brown 1999-04-07 16:57:59 UTC
fixed in XFree86-3.3.3.1-37 and later, initscripts-4.01 and greater.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.